FAQ Supermarkt

Jazeker, op alle zon-en feestdagen zijn al onze supermarkten open van 08h00 tot 12h00. Met uitzondering van 25 December en 1 januari. Voor meer informatie over onze openingsuren, klik hier.

Wij ontvangen cash, bancontact, Payconiq, maaltijdcheques en kredietkaarten.

U zegt, bij voorkeur aan het begin van de rekening, aan uw kassierster dat u een factuur wenst voor uw aankoop. Als u eenmaal hebt betaald, kan u met uw kassaticket aan onze factuurkiosk zelf uw factuur aanmaken en afprinten. Is dit uw eerste factuur en zit uw onderneming nog niet in ons systeem? Dan vragen wij om op de kiosk uw bedrijfsgegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

 • U kan ter plaatse bestellen bij de respectievelijke afdeling, ons personeel helpt u graag verder.
 • U kan uw bestelling telefonisch plaatsen op onderstaande telefoonnummers.
  • Alvo supermarkt DBcenter Beernem: +32 50 79 96 96
  • Alvo supermarkt Oostnieuwkerke: +32 51 970 170
  • restaurant Onze keuken: +32 51 79 96 95
 • U kan een bestelling plaatsen via onze webschop. Let op, exclusief voor Alvo supermarkt DBcenter Beernem.

Jazeker. Al onze vestigingen, restaurant als supermarkten bieden cadeaubonnen aan. Deze kan u aanvragen aan onze kassa's. Opgelet, de cadeaubonnen zijn wel te besteden in dezelfde vestiging waarin deze zjjn aangekocht geweest.

Onze Vers voordeel acties zijn te raadplegen via onderstaande links:

 • Vers Voordeel Alvo supermarkt DBcenter Beernem
 • Vers Voordeel Alvo supermarkt Oostnieuwkerke

Al onze nationale promoties kan u terugvinden in onze alvo folder. Geen Alvo folder ontvangen? Deze zijn digitaal te raadplegen. Klik Hier

Indien u toch liever een papieren versie wenst, spreek gerust één van onze kassamedewerkers aan. Wij hebben altijd enkele reserve folders aan de kant liggen. Om tot een definitieve te komen, vragen wij om via volgende link te laten weten dat u geen folders ontvangt: https://foldersontvangen.be/

 

FAQ Restaurant

Jazeker. Cadeaubonnen kan u aanvragen aan onze kassa in het restaurant. Opgelet, de cadeaubonnen aangekocht in het restaurant kunnen ook enkel in het restaurant besteed worden. Cadeaubonnen kunnen niet telefonisch noch digitaal aangevraagd worden.

 

Wij ontvangen cash, bancontact, maaltijdcheques en kredietkaarten.

U zegt, bij voorkeur aan het begin van de rekening, aan uw kassier(ster) dat u een factuur wenst voor uw aankoop. Is dit uw eerste factuur en zit uw onderneming nog niet in ons systeem? Dan zal de kassier uw gegevens ingeven in ons kassasysteem. Wel vragen wij om bij elk bezoek duidelijk te vermelden dat u een factuur wenst en op welke naam u geregistreerd staat.

Het restaurant is altijd open op feestdagen met uitzondering van 24/12, 25/12, 31/12 en 01/01

Onze keuken is doorlopend open van 11u30-20u00 (vrijdag en zaterdag tot 20u30).
U kan dus de hele dag genieten van een portie dagelijke kwaliteitsvolle gerechten.