Onze pijlers

BEREIDING

HEEL SIMPEL?

Onze Keuken kookt en bereidt uw volgende maaltijd of voorziet u van de beste ingrediƫnten om het zelf te doen.

Neem de naam dus gerust heel letterlijk.

KWALITEIT

VERSHEID - KWALITEIT - AMBACHTELIJKHEID

Onze Keuken staat voor ons gelijk aan op en top verse producten en maaltijden. Wij zorgen voor uw dagelijkse portie kwaliteit en garanderen dat alle Onze Keuken producten en gerechten in onze eigen kook-en bakpotten werden klaargemaakt.

VERSAANBOD

WE ZETTEN VOLLEDIG IN OP VERS

Onze focus ligt dus op een kwalitatief versaanbod: een uniek assortiment, lokaal geproduceerd in onze eigen ateliers in Beernem. We zijn trots op onze volwaardige bakkerij en uitgebreide versafdeling.

Al goesting om eens langs te komen?

ETIKET

HET ETIKET ONZE KEUKEN

Het etiket maakt dit aanbod huisgemaakte, ultraverse, kwaliteitsvolle en uitermate hygiƫnisch verpakte producten en bereidingen herkenbaar voor elke klant. Het plakt op onze patisserie, vers vlees, verse vis, traiteurbereidingen, on-the-go maaltijden, kaas en charcuterie.

U vindt deze producten in onze supermarkten in Beernem en Oostnieuwkerke!

Supermarkt

Onze supermarkten bieden u elke dag een uniek en uitgebreid versassortiment aan om "U" tegen te zeggen.

Elke dag open, ook op zon-en feestdagen. Verse belegde broodjes verkrijgbaar. Dagverse groenten & Fruit. Kraakverse stokbroden, pistolets en broden, aangevuld met de lekkerste boterkoeken. Ook Dagelijkse "Vers Voordeel" promoties beschikbaar op het Onze Keuen assortiment.

Daarnaast werken wij goed samen met Retail Partners Colruyt Group en vele lokale leveranciers om een uitgebried kruidenierswaren assortiment aan te beiden aan een scherpe prijs. 

Ontdek onze supermarkten hier!

Afhaalshop

Onze afhaalshop is 7/7 geopend en dit van 6u 's ochtends tot 23u 's avonds.

Hier vindt u 2 automaten met heerlijke maaltijden om thuis op te warmen. In een paar kliks kiest u uit een mooi assortiment pasta's, vlees -of visgerechten en drankjes. Ook betalen is zo gebeurd! In minder dan 5min loopt u terug buiten met een huisgemaakte maaltijd.

 

Nog maar eens Uw Dagelijkse Portie Kwaliteit!