Toon onze kaart voor Vandaag (Dinsdag 26/09) Andere datum?

De derde generatie van familie Debaene uit Beernem opent in het voorjaar van 2021 een gloednieuwe alvo supermarkt in Oostnieuwkerke. De site van de voormalige Proxy Delhaize wordt momenteel gesloopt en op korte termijn start de bouw van de nieuwe supermarkt die zo’n 1000 m² groot zal zijn.

De eerste en tweede generatie van de familie is er in geslaagd de alvo supermarkt ‘DBCenter’ in Beernem te laten uitgroeien van een klein buurtwinkeltje van 100 m² groot tot de huidige grootte van 2.450 m² waarbij de vers afdelingen het kloppend hart geworden zijn van de onderneming. Als speerpunt is er het huisbereid vers aanbod ‘Onze Keuken’. Een uniek vers assortiment dat lokaal geproduceerd en verpakt wordt in de eigen ateliers te Beernem.

De derde generatie wil nu zijn schouders zetten onder de verdere expansie met het openen van een extra winkelpunt volgens de ‘DB Center’ formule. De supermarkt in Oostnieuwkerke zal eveneens een ‘full service’ voedingsassortiment aanbieden met de nadruk op vers.

De keuze voor het alvo enseigne was snel gemaakt. Alvo werkt nauw samen met Retail Partners Colruyt Groep wat een concurrentiële prijszetting waarborgt in het aanbod van de nationale kwaliteitsmerken. Daarnaast biedt het enseigne alle mogelijkheden aan de zelfstandige ondernemer om zijn eigen accenten te leggen. Het spreekt voor zich dat het huisbereid vers aanbod ‘Onze Keuken’ een centrale rol zal krijgen in het assortiment.

Het engagement van de familie is er alvast om er voluit voor te gaan.

‘We hopen de mensen van Oostnieuwkerke te overtuigen en heten jullie binnenkort graag welkom. Kan je niet wachten om ons assortiment te ontdekken dan is een bezoekje aan DB Center in Beernem zeker de moeite waard. 

Voor meer informatie kan je ons contacteren via het telefoonnummer 050 79 96 96.

Voor een sollicitatie kan je contact opnemen met Luc Debaene op 050 79 96 96, of stuur je cv/motievatiebrief of dit sollicitatieformulier naar jasper@alvooostnieuwkerke.be