Onderwerpen


Supermarkt

Welke betaalmiddelen worden er aanvaard in de supermarkt? Wij ontvangen cash, bancontact, maaltijdcheques en kredietkaarten.

Kan ik een cadeaubon aanvragen? Ja, wij geven cadeaubonnen uit voor eender welk bedrag. U kan dit vragen aan uw kassierster. Opgelet! De cadeaubonnen aangevraagd in de supermarkt, zijn te besteden in de supermarkt.

Hoe werkt de klantenkaart? Wij werken met een puntensysteem. U verzamelt deze punten bij elke aankoop. Eenmaal u 500 punten hebt verzameld, ontvangt u een waardebon van 5 euro, te besteden in de supermarkt.

Hoe vraag ik als onderneming een factuur aan? U zegt, bij voorkeur aan het begin van de rekening, aan uw kassierster dat u een factuur wenst voor uw aankoop. Als u eenmaal hebt betaald, kan u met uw kassaticket aan onze factuurkiosk zelf uw factuur aanmaken en afprinten. Is dit uw eerste factuur en zit uw onderneming nog niet in ons systeem? Dan vragen wij om hier uw bedrijfsgegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

Wenst u eerder een verzamelfactuur op het einde van de maand? Dat kan ook door middel van onze factuurkaarten. De kassierster scant deze bij elke aankoop, waardoor op het einde van de maand alle facturen verzameld worden in een verzamelfactuur. U kiest zelf of u deze afgeprint of via mail wilt ontvangen.


Bakkerij

Hoe bestel ik brood, patisserie, etc.? Bel +32(0)50 79 96 98


On-the-go-foodbar

Welke broodjes, slaatjes, etc. zijn er allemaal à-la-minute verkrijgbaar in de on-the-go-foodbar? Menu

Wanneer is er bediening in de on-the-go-foodbar? Bediening


Vers vlees en verse vis

Hoe bestel ik vlees en vis? Bel +32(0)50 79 96 97


Traiteur

Hoe bestel ik traiteur? Bel +32(0)50 79 96 97


Charcuterie en kaas

Kan ik een kaasplank bestellen? Ja, wij maken kaasplanken vanaf 3 personen. U kan een standaardkaasplank bestellen, maar ons ook laten weten welke kazen uw voorkeur genieten of welke u liever niet heeft.

Hoe bestel ik een kaasplank? Bel +32(0)50 79 96 97


Alvo

Kan ik ergens promoties bekijken? Alvo-folder


Restaurant

Kan ik een cadeaubon aanvragen? Ja, wij geven cadeaubonnen uit. Opgelet! De cadeaubonnen aangevraagd in het restaurant zijn te besteden in het restaurant.


Restaurantbuffet

Hoe lang is de keuken open? Openingsuren


Reserveren

Hoe reserveer ik gerechten op deze website? Hoe reserveren?